Aktiviteter

» Boka på: 0612-77 13 30 » Maila till: kramm.reception@firsthotels.se

Från mångkamp till snöskotersafari

När ni väljer att lägga konferensen på First Hotel Kramm finns det oanade möjligheter att göra konferensen extra minnesvärd och givande. Tillsammans med duktiga aktivitetssamordnare har vi ett stort urval av äventyr, nöjen och intressanta upplevelser att erbjuda.

 

Kramm är cityhotellet med 200 meter till torget och 300 meter till resecentra, samtidigt som skoter- eller ridturen börjar precis utanför entrén. I parken nedanför hotellet anordnar vi allt från mångkamp till ett eget tält för möten i det fria eller lagbyggande matlagning. Det är endast några “promenadminuter” längs Kramforsån ner till Ångermanälven och efter en kort båttur stiger ni i land på en egen liten ö. Där kan vi erbjuda fiske och lerduveskytte och det mesta däremellan.

Här presenterar vi ett urval av de aktiviteter som vi erbjuder. Har ni andra önskemål eller idéer försöker vi givetvis att ordna även det.

Våra erbjudanden:

Dagkonferens från 300 kr / person

För- och eftermiddagskaffe, lunch och konferenslokal.I konferenslokalen finns block, pennor, frukt, is/citronvatten, godis och trådlöst internet.

Lunch-lunch från 1.120kr / person

Dag 1:

Lunch, eftermiddagskaffe, konferenslokal, 2-rätters middag, logi i dubbelrum

 

Dag 2:

Frukostbuffé, förmiddagskaffe, lunch, konferenslokal.

 

I konferenslokalen finns block, pennor, frukt, is/citronvatten, godis, och trådlöst internet.