Vinprovning fredag 28 februari

» Boka på: 0612-77 13 30 » Maila till: kramm.reception@firsthotels.se

February 28, 2020

Provning och middag med Linda Thylander

Fredag den 28:e  februari gästas vi av Linda Thylander, Sommelier hos Sybaris Wine & Spirits. Med 30 år i branschen och med stor nyfikenhet, tar Linda med oss på en personlig provning full av spännande dofter och smaker i glasen. Det hela avslutas med middag här hos oss på Hotel Kramm med Lindas viner i kombination samt en läcker meny.
Missa inte detta unika tillfälle att lära dig mer om vin i kombination med en smakrik middag i goda vänners lag!
Boka gör du på telefon; 0612-771330 eller mail; kramm.reception@firsthotels.se

5-rätters meny

Svartvinsbärsgravad lax, dillmarinerad gurka, fänkålsdill, torkade svarta vinbär, dillskum, morotschips

 

Marinerad mini mozzarella, sotad paprika creme, friterade kaprisbär, olivmousse, parmesanflagor, olivolja

 

Confiterad fläsksida, krispig svål, ugnsbakad spetskål, krispigt grönt äpple, äppelgéle, friterad palsternacka

 

Rimmad rödvinsbräserad oxkind, pumpapuré, potatisfras, brynt smörcreme, syltade körsbär

 

Mascarponeglass med smak av stjärnanis och apelsin, brynt vit choklad, syltad citrusskal, torkade hallon, saltkanderat havrefras

 

Efter middagen underhåller gruppen VI med Anna Sjöholm, Kalle Hellström, Hans-Olov Furberg samt Daniel Sjöholm.

 

Pris 1395:-/person
I priset ingår vinprovning, 5-rätters middag (exklusive dryck), trubadurunderhållning, samt del i dubbelrum inklusive frukost.
Pris utan logi
895:-/person

Provningen startar 18:00. Incheckning från 15:00.